Cautare

15079 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.68 secunde)
Europarlamentarii romani Marian Jean Marinescu si Sebastian Bodu i-au adresat ieri lui Nelli Feroci Ferdinando, ambasadorul italian pe langa Uniunea Europeana, o scrisoare deschisa in care protesteaza fata de discursul agresiv al politicienilor italieni atunci cand vine vorba de romani.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
el controleaza SRI sau, prin el, SRI controleaza Comisia de control al SRI? xxx Partidul NATIONAL Liberal ne explica prin toti purtatorii de mesaje, inclusiv prin liderul partidului ca lingerea curului american este o chestie de demnitate NATIONALA.
Chestorii Camerei Deputatilor propun intr-un memorandum intern trimis Biroului Permanent un buget al institutiei pe 2009 in valoare de 395.199.000 de lei, reprezentand o crestere cu 46,5% fata de bugetul din acest an.
Guvernul Boc trebuie sa mai dea afara 40.000 de functionari ca sa ajunga la numarul de pe vremea guvernului Nastase Politicienii se intreaba cum sa construiasca un buget cu un deficit cat mai redus in 2012, dar nu spun ca cea mai la indemana solutie este restructurarea aparatului bugetar.
Situatie de rasu-plansu’ la Primaria Plesoi. Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Desi sindicatele din alimentatie au anuntat recent ca preturile alimentelor vor exploda, carnea si mezelurile nu se vor scumpi in perioada Sarbatorilor de iarna. Ba chiar se vor ieftini, dar cu cel mult 2.000 de lei.
Potrivit lui Adrian Antonescu, directorul general al firmei ASEAS, importator de echipamente pentru procesarea numerarului, aproape un miliard si jumatate de monede noi ar putea fi introduse in circuitul monetar incepand cu 1 iulie a.c., data care coincide cu denominarea monedei nationale.
Conform ultimelor declaratii ale ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, taxele si impozitele majorate ar trebui sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2006. Mai trebuie spus ca, dupa ce aceasta ordonanta va fi adoptata, MFP va trebui sa elaboreze si norme de aplicare.
Cota unica va fi mentinuta si va exista stabilitate fiscala, care va permite tuturor operatorilor economici sa isi faca planuri multianuale de afaceri, a declarat, simbata, premierul Calin Popescu Tariceanu, la finalul reuniunii de lucru cu Colegiul Director al Ministerului Finantelor Publice (MFP).
Nivelul subventiilor in agricultura se ridica la 6.000 de miliarde de lei vechi pentru anul viitor. Astfel, se vor acorda 4.000 de miliarde de lei pentru sectorul zootehnic si 2.000 de miliarde pentru cel vegetal potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
Istoria glorioasa a Petromar nu se putea sfarsi, intr-o economie de piata controlata de rechini, decat lamentabil. Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
Ministerul Integrarii Europene (MIE) a lansat recent prima licitatie de propuneri de proiecte de finantare in cadrul Programului de Vecinatate Romania - Serbia si Muntenegru.
Guvernul a stabilit prin hotarire un asa-numit "salariu minim garantat" de 3.300.000 de lei pe luna, confederatiile patronale si sindicale au stabilit, prin Contractul colectiv de munca la nivel national, un asa-numit "salariu minim negociat" de 3.700.000 de lei pe luna.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. ... Orice craiovean care viseaza la o locuinta stie deja cam ce-si doreste de la viitorul camin.
google-analytics.com